Perfekt Dent Perfekt-Dent
Szolgáltatások

Implantáció

Az implantációról bővebben

Különböző foghiányok esetén a legtöbb esetben az implantátumok beültetése adja a legmegfelelőbb megoldást a hiányzó fogak pótlásához. A szövetbarát, biokompatibilis titán implantátumok megjelenésével teljesen új dimenziók nyíltak a fogászatban.

Implantáció

Az implantátumokkal történő fogpótlásoknak köszönhetően a konzervatív lehetőségekhez képest mindig legalább egy szinttel jobb megoldást, így jobb életminőséget tudunk nyújtani. A kivehető fogpótlás helyett, akár fix, beragasztott, becsavarozott fogmű is készülhet (megfelelő számú műgyökér esetén). A mobilis kivehető fogpótlás, néhány implantátum beültetése esetén stabilizálható. Ha pedig egy-két fog hiányzik, akkor a foghiány helyére történő implantációval elkerülhető a hiányt határoló egészséges fogak lecsiszolása egy esetleges hídpótláshoz. Kisebb csontkínálat esetén pedig speciális helyzetű műgyökér beültetésével vagy csontpótlással érjük el a kívánt stabilitást.

Implantáció röntgenkép

Összességében az implantátumok alkalmazásával, tökéletesebb rágás, szebb, esztétikusabb mosoly és ezáltal jobb életminőség érhető el. Rendelőnkben kizárólag a legmegbízhatóbb, kiváló minőségű fogászati implantátumokkal dolgozunk.

fontos információ: Egy-egy fogászati probléma megoldása többféleképpen történhet. A végleges fogászati kezelési tervét minden esetben a pácienssel történő közös megbeszélés után alakítjuk ki, szem előtt tartva a páciens egyedi igényeit, és a szigorú szakmai szabályokat is. A kezelések variációs lehetőségei és a megoldások sokfélesége miatt szakorvosi vizsgálat és személyes megbeszélés nélkül lehetetlen meghatározni a kezelés típusát és pontos költségeit.

Pontos tájékoztatáshoz és kezelési tervhez
keressen minket időpontegyeztetésre.

Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat
+36-30/323-8933

További szolgáltatásaink

Implantáció

Implantáció

A különböző foghiányok esetén, egyre több esetben az implantátumok beültetése adja a legmegfelelőbb megoldást.
További részletek

CT Diagnosztika

CT Diagnosztika

A röntgendiagnosztika fejlődése során óriási lépést jelentett a speciális fogászati CT készülékek megjelenése.
További részletek

Fogpótlások

Fogpótlások

Hidakat, koronákat, implantátumos felépítéseket készítünk magas minőségben, előnyben részesítve a fémmentes kerámia vagy cirkon megoldásokat.
További részletek

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Kerámia és cirkon restaurációkkal az elégedett mosolyért, mert a szép mosoly biztosabb megjelenést, nagyobb önbizalmat eredményez.
További részletek

Szolgáltatásainkról
Perfekt Dent