Perfekt Dent Perfekt-Dent

Rendelőnk

Modern eszközökkel és 3D CT-vel felszerelt rendelőnk Miskolc szívében található. Kezeléseink során szakmai elhivatottsággal, nagy odafigyeléssel, egyénre szabott terápiával dolgozunk. Az intézmény felszerelésekor azt tűztük ki fő célul, hogy a rendelkezésre álló legújabb technikai lehetőségek segítsék munkánkat. Ilyen módon 3D CT-vel rendelkezünk, amely lehetővé teszi a magas szintű, biztonságos és innovatív fogászati megoldások elvégzését, egyéb műszaki berendezéseinkkel együtt, melyek szintén a ma elérhető legmagasabb technikai színvonalat képviselnek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tudásunkat a mai kornak megfelelően naprakészen tartsuk, folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal.

CT Diagnosztikai berendezés

A technikai hátterünkről

3D CT és egyéb műszaki berendezések

Fogorvosi rendelőnkben a legmodernebb technikai háttér mellett végezzük kezeléseinket. A 3D-s CBCT diagnosztikai eszközünknek köszönhetően pácienseink számára minden képalkotó eljárás elérhető egy helyen. Eszközeink a ma elérhető legmagasabb technikai színvonalat képviselik. Emellett szakmai tudásunk naprakészen tartására is nagy hangsúlyt fektetünk, követjük a legújabb tudományos megoldásokat és részt veszünk hazai és nemzetközi továbbképzéseken is.

Kérjen időpontot rendelésünkre!

Hívjon minket bizalommal!

+36-30/323-8933
Kapcsolat

Főbb szolgáltatásaink

Implantáció

Implantáció

A különböző foghiányok esetén, egyre több esetben az implantátumok beültetése adja a legmegfelelőbb megoldást.
További részletek

CT Diagnosztika

CT Diagnosztika

A röntgendiagnosztika fejlődése során óriási lépést jelentett a speciális fogászati CT készülékek megjelenése.
További részletek

Fogpótlások

Fogpótlások

Hidakat, koronákat, implantátumos felépítéseket készítünk magas minőségben, előnyben részesítve a fémmentes kerámia vagy cirkon megoldásokat.
További részletek

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Kerámia és cirkon restaurációkkal az elégedett mosolyért, mert a szép mosoly biztosabb megjelenést, nagyobb önbizalmat eredményez.
További részletek

Perfekt Dent