Perfekt Dent Perfekt-Dent

Rólunk

Tudjon meg többet rólunk

Szakmai tudásunkkal arra törekszünk, hogy megőrizzük, helyreállítsuk pácienseink fogainak az egészségét. Fenntartsuk és visszaállítsuk a megfelelő rágófunkciót, valamint a szép mosoly biztosításával erősítsük pácienseink önbizalmát.

Rólunk

A tudomány legfrissebb eredményeit és kezelési elveit felhasználva, a legmodernebb fogászati eszközök segítségével igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást a fogászati problémákra.

Ismerje meg csapatunkat

Bemutatkozunk

Czina Zsuzsanna - Fogorvos

Dr. Czina Zsuzsanna

Fogorvos

Általános orvosi diplomája mellett, fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának tutora, ily módon részt vesz a szakorvosi képzésben. Implantológiai tudását neves hazai és nemzetközi kurzusokon sajátította el, és gyakorlati képzésekkel bővíti folyamatosan. A Duisburg-Esseni Egyetemen képzésén Implantológus-Szájsebész Mester Fokozatot szerzett.

Honyák Csaba - Fogorvos

Dr. Hornyák Csaba

Fogorvos

Fogorvosi diplomáját a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte. Pályája kezdetétől elkötelezte magát a minőségi munka és a naprakész ismeretek megszerzése mellett. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosi végzettségét Budapesten, a Semmelweis Egyetemen abszolválta. Fő tevékenységi köre a szájsebészeti beavatkozásokra, implantációkra, valamint a speciális protetikai munkákra, implantációs fogpótlások készítésére irányul.

Horváth Katalin - Fogászati asszisztens

Horváth Katalin

Fogászati asszisztens, szájhigiénikus

Nagy szakmai elhivatottsággal és tudással végzi munkáját, elkötelezett a minőség iránt. Szervezi a rendelő mindennapi életét, irányítja a betegelőjegyzést. Kedves, odaforduló személyisége segíti a rendelő oldottabb légkörének a kialakítását.

Koós Andrea - Fogászati asszisztens

Budainé Ducsai Ivett

Gyakorló Ápolónő, Fogászati asszisztens

Hivatásának tekinti az emberekkel való foglalkozást. Kórházi osztályon való munkavégzése során megtapasztalta, hogy a szakértő munka mellett mennyire fontos a páciensekkel történő megértő gondoskodás, az odafordulás.

Background ellipse

Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon minket:

Kapcsolat
+36-30/323-8933

Perfekt Dent