Perfekt Dent Perfekt-Dent

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat

A Perfekt Dent fogorvosi rendelőben az általános fogászati beavatkozások mellett implantáció, CT diagnosztika, fogpótlások és esztétikai fogászati kezelések is elérhetők. Rendelőnkben barátságos légkör gondoskodik arról, hogy pácienseink igazán minőségi és fájdalommentes kezelésben részesüljenek.

Szolgáltatásaink

A szolgáltatásainkról röviden

fontos információ: Egy-egy fogászati probléma megoldása többféleképpen történhet. A végleges fogászati kezelési tervét minden esetben a pácienssel történő közös megbeszélés után alakítjuk ki, szem előtt tartva a páciens egyedi igényeit, és a szigorú szakmai szabályokat is. A kezelések variációs lehetőségei és a megoldások sokfélesége miatt szakorvosi vizsgálat és személyes megbeszélés nélkül lehetetlen meghatározni a kezelés típusát és pontos költségeit.

Background ellipse
Implantáció

Implantáció

A különböző foghiányok esetén, egyre több esetben az implantátumok beültetése adja a legmegfelelőbb megoldást.
További részletek

CT Diagnosztika

CT Diagnosztika

A röntgendiagnosztika fejlődése során óriási lépést jelentett a speciális fogászati CT készülékek megjelenése.
További részletek

Fogpótlások

Fogpótlások

Hidakat, koronákat, implantátumos felépítéseket készítünk magas minőségben, előnyben részesítve a fémmentes kerámia vagy cirkon megoldásokat.
További részletek

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Kerámia és cirkon restaurációkkal az elégedett mosolyért, mert a szép mosoly biztosabb megjelenést, nagyobb önbizalmat eredményez.
További részletek

Perfekt Dent